pb connect

MindManager 7 Mac

Mindmanager 7 MacDu har idéer, mål och alternativ. Hur kan du vara säker på att hålla koll på små detaljer och samtidigt få en överblick? Helst ska det gå snabbt också. Det enkla svaret är: visuellt tänkande.

Integration och dynamik

MindManager 7 för Mac är en programvara för att fånga idéer och visualisera information - så att arbetsgrupper och individer kan arbeta effektivare tillsammans för att hantera projekt, planer och all slags information. MindManager förbättrar det strategiska tänkandet inom organisationen, snabbar upp projektflöden och förbättrar produktiviteten.

Mindmaps skapade i MindManager 7 Mac hjälper till att snabbt utveckla planer, förstå komplexa förhållanden och identifiera vilka steg som ska tas. Med ett enkelt användargränssnitt anpassat för snabb dokumentation kan användare enkelt mata in information kommit upp genom brainstorming eller lyfta in mötesprotokoll och liknande som utgångspunkt.

Nytt i Version 7
  1. Förbättrade utskriftsfunktioner Outlines - gör det enkelt att skapa en överskådlig mindmap och använda den till presentationer eller som disposition
  2. Power Select: Välj alla de ämnen som passar dina kriterier (exempelvis ett visst ord eller status). Kriterierna kan sparas.
  3. Använd den inbyggda timern för att öva presentationer och håll tiden under möten.
  4. Exportera mindmaps som outlines i text eller HTML. Dessutom finns stöd för OPML.

Övriga funktioner

Nyckelfunktioner

Beställ
Artikel Artnr Pris SEK Antal Beställ
MindManager 7 Mac Boxed MM7M 1 395
MindManager 7 Mac E-licens MM7ME 1 295
Uppgradering MindManager 6 Mac
till MindManager 7 Mac
UMM7M 695
Uppgradering MindManager 6 Mac till
MindManager 7 Mac E-licens
UMM7ME 1 295
MindManager 7 Mac Studentversion
E-licens
MM7MSTE 895
Till Kundvagnen